Tapet Personalizat

  •  personalizat

.

Autocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium).
Autocolantul se printeaza la rezolutii super photo si se poate printa special pentru utilizari la exterior (1440 DPI) sau pentru utilizari la interior (2400 DPI).

Autocolantul premium, cu grosimea de 70 microni, este mult mai flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, adeziv polimeric.

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate, prin printarea acestora puteti obtine un autocolant decorativ, un autocolant personalizat cu grafica pe care o doriti.

.

tapetul personalizat este partenerul de producție digitală, ales de arhitecți, designeri de interior, comercianți și chiar galerii. Imprimarea personalizată, detaliată, cu rezoluție înaltă, pentru tapetări, picturi murale, grafică pentru spatii comerciale, semnalizare și multe altele, sunt tratate cu profesionalism de echipele noastre de design și de producție.

Afișarea grafică a pereților este un instrument incredibil de comunicare de marketing și o modalitate excelentă de a îmbunătăți afacerea dvs. sau decorarea casei dvs. Cu designul potrivit, grafica pe perete vă poate ajuta afacerea să iasă în evidență, să vă măriți fluxul de clienți , reînnoind identitatea de brand pentru a menține clienții.

.